Neatkārtojami veiksmīgs laiks! Ekspertu padomi, kā piesaistīt bagātību un veiksmi katrai Zvaigžņu zīmei Mēness periodā no 23. līdz 31.jūlijam

Foto – Unsplash

No 23. līdz 31.jūlijam būs dilstošs Mēness. Šis periods būs spēcīgs dzinējspēks visiem cilvēkiem, jo tas ir gan pats vasaras vidus, gan prasa arī nekavējoties atbrīvoties no visa traucējošā. Un šeit ir runa gan par lietām, gan savām domām, gan ieradumiem, gan sapņiem, gan attiecībām, gan darbu un pat dzīvesveidu.

Zvaigžņu zīmju eksperti ir spējuši iedot precīzas norādes katrai Zvaigžņu zīmei – ko viņiem darīt vai kategoriski nedarīt periodā līdz 31.jūlijam. Ja viss tiks darīts pareizi un pēc ieteikumiem katrai Zvaigžņu zīmei, tas palīdzēs piesaistīt naudu, mīlestību un harmoniju. Tāpat arī novērsīs dažādas problēmas un iespējamos strīdus.

Tātad, lūk, ka dilstošā Mēness periodā no 23. līdz 31.jūlijam ir jādara katrai Zvaigžņu zīmei:

Auns

Jāveic ģenerāltīrīšana mājās, birojā, lauku mājās, vasarnīcā – visur. Jo lietas, ar kurām esi “apaudzis”, neļauj tev dot vietu jaunām lietām, un tādējādi – arī jaunam posmam tavā dzīvē.

Vērsis

Jāizmet ārā visu to, kas ir sabojāts! Ja tavā garāžā vai pagrabā atrodas lietas, kuras sen, sen, sen neesi ne lietojis, ne pat tās atceries, ir pēdējais laiks izmest visu bez žēlastības. Ja to izdarīsi, veiksme tev muguru nepagriezīs.

Foto – Unsplash

Dvīņi

Jau kādu laiku tavas domas ir pilnas par to, cik patiesi un īsti cilvēki ir tev apkārt. Dažus tu sauc par draugiem, taču jūti, ka smagi kļūdies, un patiesībā šie cilvēki nav tādi. Atvadies no viņiem – bez ilgām pārdomām.

Lasi vēl: Nauda nāks aumaļām pēc 22.jūlija! Zvaigžņu eksperte Vasilisa Volodina atklāj, ka 4 Zvaigžņu zīmes jūlijā saņems negaidītus naudas ienākumus

Vēzis

Savukārt tu esi periodā, kad ir pienācis brīdis mainīt darbu. Ja tu šobrīd esi bez darba – ir īstais brīdis izsūtīt savu CV un pameklēt jaunas vakances, jo tu atradīsi tieši to, par ko sen jau esi sapņojis!

Lauva

Vai tev jau kādu laiku nav sajūta, ka esi “iesprūdis”? Tā arī ir… Tāpēc šis ir brīnišķīgs laiks, kad nodarboties ar savu pašattīstību – dari lietas, kas ļauj tev augt!

Raksta turpinājums nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment